Izolimi i tubave

 • Vonesa akustike, vonesa e tubave, izolim i mbështjelljes së tubit

  Vonesa akustike, vonesa e tubave, izolim i mbështjelljes së tubit

  Mbajtja akustike, vonesa e tubave, izolimi i mbështjelljes së tubit është një zgjidhje efektive, e lehtë për t'u instaluar e vonesës së zërit për tubat me zhurmë.Akustic Pipe Lagging kombinon shkumën akustike me qeliza të hapura të ndërlikuara me performancë të lartë, të laminuar në barrierë akustike për të krijuar një zgjidhje fleksibël të vonesës së tubit.

  Shtresa e masës shumë e dendur dhe fleksibël ofron veti të shkëlqyera për reduktimin e zërit, ndërsa shtresa e shkëputjes thyen shtegun e dridhjeve midis nënshtresës dhe barrierës së masës, duke lejuar që mbështjellja e jashtme e vinylit të mbetet fleksibël - duke optimizuar performancën.Fleta e jashtme e jashtme ofron një mbulesë rezistente ndaj zjarrit dhe një sipërfaqe të shkëlqyer për të bashkuar fletët ngjitur.

  Lagging ofron kompozime të ndryshme me pesha barriere nga 3 kg/m² në 5 kg/m² dhe shtresë shkëputëse me një zgjedhje të shkumës së thjeshtë ose të ndërlikuar me trashësi 25 mm

 • Mbështjellja akustike e tubit, vonesa akustike e tubit

  Mbështjellja akustike e tubit, vonesa akustike e tubit

  Zhurma nga tubat e mbetjeve shqetëson banorët në ndërtesa.
  Një nga ankesat më të shpeshta në shtëpi dhe ndërtesa shumëbanesore, shqetësimet janë zhurmat nga tubat e mbetjeve kur ndodh kullimi.
  PVC dhe tubat e tjerë rrezatojnë zhurmë në tavan ose në zgavrën e murit që…

 • Izolimi i tubit akustik, tub akustik

  Izolimi i tubit akustik, tub akustik

  Izolimi i tubave akustik, tubi akustik po bëhet gjithnjë e më i rëndësishëm në ndërtimet moderne rezidenciale dhe komerciale ndërsa ne kërkojmë për më shumë privatësi dhe hapësira jetese më të qeta.

  Izolimi i tubave është një zgjidhje efektive dhe e lehtë për t'u instaluar për tubat akustike për tubat me zhurmë.

  Dizajni kombinon shkumë me qeliza të hapura me performancë të lartë, akustike, të ndërlikuar, të laminuar në barrierë akustike për të krijuar një zgjidhje fleksibël, me performancë të lartë për tubat e vonuar, që është e lehtë për t'u prerë dhe instaluar.