Ndarëse e lëvizshme

 • Mur ndarës i lëvizshëm, Ndarëse akustike

  Mur ndarës i lëvizshëm, Ndarëse akustike

  Mur ndarës i lëvizshëm, Ndarëse akustike e përdorur me densitet të lartë rezistent ndaj mykut, rezistent ndaj zjarrit, dru ekopinë mjedisore si material bazë, i përpunuar nga pajisje të kontrolluara plotësisht automatike nga kompjuteri, i bërë në struktura me shumë funksione, jo vetëm që ka një efekt të mirë thithës të zërit, por gjithashtu duket i shkëlqyeshëm në vizuale.

 • Ndarëse rrëshqitëse, izolim i zërit të murit ndarës

  Ndarëse rrëshqitëse, izolim i zërit të murit ndarës

  Kina furnizon mobilje të palosshme zyre të stilit të lartë, ndarës të lëvizshëm, ndarje të palosshme zyre për dhoma.
  Ndarjet e operueshme përdoren për të ndarë dhomat e mbledhjeve, dhomat e konferencave, restorantet dhe sallat e banketeve etj., Ai ofron zgjidhje të përshtatshme dhe efektive të menaxhimit të hapësirës, ​​panelet lëvizin në një pistë tavani pa kërkesë për udhëzues dyshemeje ose shina, është aplikuar gjerësisht në industria e hotelerisë.

  Vinco ofron produkte dhe shërbime duke pasur parasysh përdoruesin përfundimtar.Ne ndërtojmë veçori që ofrojnë përfitime për pronarin gjatë jetës së ndarjes.Veçori të tilla si prerja mbrojtëse e skajeve do t'i mbajnë ndarjet tuaja të bukura për shumë vite në vijim.

  Ndarjet e lëvizshme përbëhen nga një seri panelesh të sheshta të ndërlidhura dhe vulat e sipërme dhe të poshtme të anulueshme me vendosje të shpejtë ofrojnë funksionimin më të lehtë në terren, një gjysmë rrotullim i thjeshtë i dorezës së lëvizshme të belit të lartë zgjat ose tërheq vulat e zërit.

  Grumbullimet e tërheqshme me vendosje të shpejtë i kursejnë pronarit shumë kohë gjatë konfigurimit dhe heqin poshtë Koha do të thotë para, veçanërisht për klientët që marrin me qira ambientet e tyre për takime dhe funksione të tjera.

  Vinco ofron përfundime panelesh si melamine, pëlhurë, lëkurë, rimeso druri, laminat me presion të lartë ose sipërfaqe të tjera me porosi, panelet gjithashtu ofrohen të papërfunduara (mdf të papërpunuara ose kompensatë) për dekorimin e terrenit për të komplimentuar mjedisin e ndërtesës.

 • Ndarëse e palosshme, mur ndarës e lëvizshme

  Ndarëse e palosshme, mur ndarës e lëvizshme

  Si një fabrikë lider për muret ndarëse, ne kemi disa lloje të mureve ndarëse duke përfshirë ndarje ekonomike, ndarje standarde, ndarje luksoze, ndarje super të lartë.Të gjitha këto mure ndarëse janë të disponueshme me dyer.

  Qëllimi ynë është të ofrojmë mur ndarës me cilësi më të lartë me dyer dhe shërbime për klientët tanë të çmuar.Për të arritur qëllimin tonë, ne gjithmonë fokusohemi në cilësinë e produktit dhe jo në sasinë e tij.Kjo politikë na ndihmon të tërheqim dhe ruajmë marrëdhëniet me klientët.Të gjitha ndarjet e dhomave tona me dyer janë në përputhje të rreptë me standardet kombëtare dhe ndërkombëtare të cilësisë.

  Ne jemi një nga ndarjet më të mira të dhomave me prodhues të dyerve në treg sepse ofrojmë produkte me cilësi të lartë me një çmim të volitshëm.Për t'u ofruar klientëve rezultate të lavdërueshme, ne do të inspektojmë me kujdes produktet.

  Shërbimi ynë i këshillimit është falas për t'u përdorur, nuk kërkon asnjë qindarkë për të folur me ne.Një avantazh tjetër i murit tonë ndarës akustik me derë është se ato kanë madhësi dhe ngjyra të ndryshme.Thjesht do të thotë që nuk do të detyroheni kurrë të bëni kompromis me bukurinë tuaj të brendshme të vendit të punës.

  Në përputhje me politikën tonë të planifikuar të cilësisë së mureve ndarëse prej alumini, ne u ofrojmë klientëve tanë kënaqësinë e plotë të produktit.Kompania jonë ka zhvilluar një sërë objektivash cilësore për të siguruar funksionimin e qetë të produktit.

 • Zyra rrëshqitëse mure ndarëse rezistente ndaj zërit

  Zyra rrëshqitëse mure ndarëse rezistente ndaj zërit

  Seria e mureve ndarëse rezistente ndaj zërit është diapazoni më i popullarizuar i specifikimeve të sistemeve të ndarjeve rrëshqitëse me një panel plotësisht funksional.Zvogëlimi i zhurmës deri në 50 dB arrihet me një kombinim të mbyllësve të sipërm dhe të poshtëm të funksionueshëm, materialeve të shumëfishta thithëse të zërit me performancë të lartë në muret ndarëse dhe dizajnit të montimit të paneleve që lejon reduktimin e zhurmës midis kornizës dhe shtresës së jashtme.

  Kanali vertikal i çdo paneli akustik të murit ndarës përmban një insert polimer që mbyllet akustikisht kur panelet vendosen si mur.Muret ndarëse të izolimit të zërit janë në dispozicion në tre trashësi, 65mm, 80mm dhe 100mm, në varësi të shkallës akustike (nga 30dB në 50dB).

 • Ndarje izoluese e zërit, ndarje izoluese

  Ndarje izoluese e zërit, ndarje izoluese

  Ndarja jonë e papërshkueshme nga zëri, ndarja izoluese e zërit përfshin një seri ndarjesh të lëvizshme, ndarje të lëvizshme prej xhami, ndarje fikse prej xhami, panele muri dhe ndarje banjosh.
  Punishtja e kompanisë është 11,000 metra katrorë dhe mund të zërë disa stacione pune që funksionojnë njëherësh.Ne kemi 300 punonjës dhe 10 personel të Kërkimit dhe Dizajnit që aktualisht punojnë për kompaninë.
  Produktet tona eksportohen jashtë shtetit në vende të tilla si Amerika e Veriut, Evropa, Afrika, Lindja e Mesme dhe Azia Juglindore.

 • Ndarëse e palosshme, mur ndarës i palosshëm

  Ndarëse e palosshme, mur ndarës i palosshëm

  Ndarja e palosshme, muri ndarës i palosshëm ka sjellë ndryshime të mëdha në punën dhe jetën e përditshme të njerëzve.Mund ta ndajë hapësirën e madhe në disa dhoma individuale të cilat mund të plotësojnë nevojën tuaj specifike.Ndarja e aktivitetit zakonisht përdoret në hotele ose restorante të nivelit të lartë.kur zhvillojmë disa aktivitete nga të ftuar të ndryshëm, si mbajtja e ceremonisë së dasmës, banketit të fitores dhe disa festa të tjera të mëdha, mund t'i palosim ndarjet, ndërsa herën tjetër mund t'i shpalosim ato.I gjithë procesi është mjaft i lehtë dhe i përshtatshëm.