kush është vinco

  • rreth

Shenzhen Vinco Materiale për izolimin e zërit Co, Ltd, është e specializuar në materialet izoluese të zërit për shumë vite dhe ofron kërkime dhe zhvillim, prodhim, shitje dhe shërbim pas shitjes së produkteve.

Produktet Vinco mbulojnë ndarjen e aktivitetit, panelet izoluese të tingullit, shkumat izoluese të zërit, izolimin e mureve, izolimin e zërit të dyshemesë, izolimin e zërit të tavanit, izolimin e tubave, panelet akustike, izolimin akustik, panelet thithëse të zërit, materialet izoluese, shkumat që thithin zërin etj.

Vinco ka përqendruar në pikat e forta lokale, ndërsa vështron botën, si rezultat i inovacionit të fortë, cilësisë së besueshme dhe performancës me kosto të lartë, produktet Vinco kanë qenë shumë të njohura me klientët.

  • rreth

Ne kemi një grup të tërë makinerish të kontrolluara automatikisht nga kompjuteri dhe punëtorë teknikë profesionistë për të siguruar produktin tonë me cilësi të lartë.Shitja jonë vjetore mund të arrijë deri në 500,000 metra katrorë materiale izoluese të zërit, produkte akustike, ndarje të lëvizshme, materiale të përbëra.Mirë se vini të vizitoni fabrikën tonë për të ndërtuar një marrëdhënie afatgjatë bashkëpunimi biznesi.Ne do t'ju ofrojmë shërbimin më të mirë, cilësi të shkëlqyer dhe çmim konkurrues.

  • rreth

Historia e zhvillimit

• 2015-Zgjerimi i shkallës së prodhimit, shitje mujore të më shumë se 200,000 metra katrorë të materialeve akustike

• 2012-Kompania ka dhjetëra raporte testesh akustike.

• 2011 — Produktet e kompanisë shiten në të gjithë botën.

• 2009-Përfituar Certifikime të SGS, CE,CMA,ilac-MRA,CNAS.

• 2007-Hapja e fabrikës Vinco Soundproofing Materials në Shenzhen dhe filloi prodhimi në shkallë të gjerë.

• 2003-Themelimi i kompanisë së materialeve izoluese të zërit Shenzhen Vinco.

  • rreth

Cilësia është një nga prioritetet tona kryesore.

Përmirësoni vazhdimisht nivelin e menaxhimit për t'i bërë klientët të jenë të sigurt.

Kontroll i rreptë në përputhje me standardet për të siguruar normë 100% të kualifikuar të cilësisë së dërgesës.

√ SGS      √ CE

  • rreth

Vizioni:Për të qenë një mik i besuar i klientëve globalë.Për të ofruar vlerë maksimale për klientët, punonjësit dhe aksionarët.

 

Misioni:Për të ofruar shërbime me cilësi të lartë, në kohë dhe të kënaqshme për prodhimin dhe montimin e paneleve akustike.

për cilën industri punojmë

Produktet Vinco mbulojnë ndarjen e aktivitetit, panelet izoluese të tingullit, shkumat izoluese të zërit, izolimin e mureve, izolimin e zërit të dyshemesë, izolimin e zërit të tavanit, izolimin e tubave, panelet akustike, izolimin akustik, panelet thithëse të zërit, materialet izoluese, shkumat thithëse të zërit etj.

 

si bëjmë ne

dëshmitar