Informacioni i Industrisë

 • Cilat janë përfitimet e instalimit të një dere izoluese të zërit?

  Cilat janë përfitimet e instalimit të një dere izoluese të zërit?

  1. Reduktimi i zhurmës dhe ftohja Dy tiparet më të dukshme të dyerve të papërshkueshme nga zëri janë reduktimi i zhurmës dhe reduktimi i nxehtësisë.Dera e papërshkueshme nga zëri ka efektin e reduktimit të rezonancës së valës së zërit, mund të bllokojë transmetimin e zërit dhe të reduktojë zhurmën nën 35-38 decibel.Përçues termik shumë më i ulët ...
  Lexo më shumë
 • Pasqyrë dhe avantazhet kryesore të paneleve të izolimit të zërit

  Pasqyrë dhe avantazhet kryesore të paneleve të izolimit të zërit

  Panelet e izolimit të zërit kanë ndryshimin midis zërit të ajrit dhe tingullit të dridhjes.Pllakë për izolimin e zërit të ajrit, domethënë një tabelë që izolon tingullin e transmetuar në ajër.Panelet akustike izoluese të dridhjeve janë panele dhe sisteme që izolojnë tingullin e transmetuar në komponentë të ngurtë të parafabrikuar ...
  Lexo më shumë
 • Zgjidhje dhe materiale që thithin zërin për salla konferencash

  Zgjidhje dhe materiale që thithin zërin për salla konferencash

  Në këtë epokë, për të negociuar dhe për t'u marrë me çështje të ndryshme të biznesit dhe të qeverisë.Pavarësisht se qeveria, shkolla, sipërmarrja ose kompania do të zgjedhin disa dhoma takimesh shumëfunksionale për takime.Megjithatë, nëse ndërtimi i shëndoshë nuk është bërë mirë përpara dekorimit të brendshëm...
  Lexo më shumë
 • Mos përdorni panele që thithin zërin si panele rezistente ndaj zërit

  Mos përdorni panele që thithin zërin si panele rezistente ndaj zërit

  Shumë njerëz gabimisht besojnë se panelet që thithin zërin janë panele izoluese të zërit;Disa njerëz madje e gabojnë konceptin e paneleve që thithin zërin, duke menduar se panelet që thithin zërin mund të thithin zhurmën e brendshme.Në fakt kam takuar disa klientë që blenë panele thithëse të zërit dhe në...
  Lexo më shumë
 • Çfarë përfshin dizajni akustik arkitektonik?

  Çfarë përfshin dizajni akustik arkitektonik?

  Dizajni i akustikës së brendshme përfshin zgjedhjen e formës dhe volumit të trupit, zgjedhjen dhe përcaktimin e kohës optimale të reverberimit dhe karakteristikave të frekuencës së saj, kombinimin dhe rregullimin e materialeve thithëse të zërit dhe projektimin e sipërfaqeve të përshtatshme reflektuese për të arsyeshme...
  Lexo më shumë
 • Probleme akustike që ndodhin shpesh në kinematë shtëpiake të vilave

  Probleme akustike që ndodhin shpesh në kinematë shtëpiake të vilave

  A nuk keni kohë që dëshironi të keni një teatër privat në shtëpi, të shikoni filma të suksesshëm dhe të dëgjoni muzikë në çdo kohë, kudo?Por a mendoni se pajisjet e teatrit në shtëpi në dhomën tuaj të ndenjes nuk mund të gjejnë gjithmonë një teatër apo një teatër?Tingulli nuk është i duhuri dhe ndikimi nuk është i duhuri.tani une...
  Lexo më shumë
 • Çfarë përfshin dizajni akustik arkitektonik?

  Çfarë përfshin dizajni akustik arkitektonik?

  Përmbajtja e dizajnit akustik të brendshëm përfshin zgjedhjen e madhësisë dhe volumit të trupit, përzgjedhjen dhe përcaktimin e kohës optimale të jehonës dhe karakteristikave të frekuencës së saj, renditjen e kombinuar të materialeve thithëse të zërit dhe projektimin e sipërfaqeve të përshtatshme reflektuese për të kuptuar...
  Lexo më shumë
 • Ideja e dizajnit akustik?

  Ideja e dizajnit akustik?

  Koncepti i dekorimit akustik është një zgjerim i konceptit dhe praktikës së dizajnit të përgjithshëm të brendshëm dhe dekorimit të brendshëm.Do të thotë që në skemën e dizajnit të brendshëm, dizajni akustik i brendshëm dhe teknologjia e kontrollit të zhurmës së hapësirës janë të integruara së bashku, dhe stili, elementët e një...
  Lexo më shumë
 • Kërkesat akustike për kinema?

  Kërkesat akustike për kinema?

  Filmat janë një vend i mirë për njerëzit bashkëkohorë për t'u argëtuar dhe takim.Në një film të shkëlqyer, përveç efekteve të mira vizuale, të rëndësishme janë edhe efektet e mira dëgjimore.Në përgjithësi, kërkohen dy kushte për të dëgjuar: njëra është të kesh pajisje të mira audio;tjetra eshte te kesh nje mire...
  Lexo më shumë
 • Përdorni materialet e duhura akustike, tingulli do të jetë i mirë!

  Përdorni materialet e duhura akustike, tingulli do të jetë i mirë!

  Ekspertët e mjedisit akustik ju thonë: “Mund të ndodhë që materialet akustike të mos përdoren siç duhet.Në arredimin e restorantit nuk merret parasysh trajtimi akustik, gjë që bën që ambienti të jetë i zhurmshëm, tingulli të ndërhyjë me njëri-tjetrin dhe volumi i të folurit të involu...
  Lexo më shumë
 • Kërkesat akustike për kinematë

  Kërkesat akustike për kinematë

  Filmat janë një vend i mirë për njerëzit bashkëkohorë për t'u argëtuar dhe takim.Në një film të shkëlqyer, përveç efekteve të mira vizuale, të rëndësishme janë edhe efektet e mira dëgjimore.Në përgjithësi, kërkohen dy kushte për të dëgjuar: njëra është të kesh pajisje të mira audio;tjetra eshte te kesh nje mire...
  Lexo më shumë
 • Çfarë duhet t'i kushtohet vëmendje kur përdorni një dhomë të papërshkueshme nga zëri në një fabrikë?

  Çfarë duhet t'i kushtohet vëmendje kur përdorni një dhomë të papërshkueshme nga zëri në një fabrikë?

  Fabrika përdor një makinë shumë të madhe, kështu që pajisjet duhet të riparohen dhe mirëmbahen shpesh në procesin e përdorimit të përditshëm.Në të njëjtën kohë, funksionimi manual kërkohet gjatë funksionimit, kështu që është më i mundimshëm për t'u përdorur;dhe sigurohuni që dhoma e izoluar nga zëri mund të përdoret.Për të punuar si duhet dhe...
  Lexo më shumë