Panele prej leshi druri

 • Izolim leshi druri, panel akustik prej leshi druri, lesh druri

  Izolim leshi druri, panel akustik prej leshi druri, lesh druri

  Izolimi i leshit prej druri, paneli akustik prej leshi druri, leshi i drurit tani është një lider në kategorinë e produkteve të paneleve akustike miqësore me mjedisin, me performancë të lartë dhe me kosto efektive.Këto panele akustike me fibra druri performojnë mirë duke thithur zërin ndërsa izolojnë termikisht;ekologjikisht, leshi akustik është i thjeshtë për t'u prodhuar;dhe panelet janë të disponueshme në shumë variacione përmasash dhe ngjyrash që mund të dizajnohen për t'iu përshtatur pothuajse çdo dekori.

  Këto panele prej fibra druri prej çimentoje miqësore me mjedisin jo vetëm që gjallërojnë një dhomë me shumëllojshmëri dizajni, por panelet akustike të leshit të drurit gjithashtu reduktojnë jehonën dhe jehonën përmes thithjes së zërit.Pllakat e leshit prej druri mund të transformojnë estetikën dhe akustikën e çdo hapësire të brendshme.

   

 • Pllakë çimentoje leshi druri, dërrasë leshi druri, pllaka leshi druri

  Pllakë çimentoje leshi druri, dërrasë leshi druri, pllaka leshi druri

  Pllaka e çimentos prej leshi druri, dërrasa e leshit të drurit, pllaka leshi druri është bërë nga 65% fibra natyrale e drurit të plepit të përzier me 35% çimento portland, e cila ka veçori të izolimit dhe dekorimit të mirë.Stili modern i dekorimit të panelit akustik të çimentos prej druri është i kënaqur me shumicën e njerëzve.Mund të zgjidhet lloji i ngjyrës, grafiku i ngjyrave Vinco ofrohet për referencën tuaj.Paneli akustik prej druri prej çimentoje përdoret gjerësisht për sallën e referencës, sallën e ekspozitës, dhomën e takimeve.