Панел од дрвена волна

 • Изолација од дрвена волна, акустична плоча од дрвена волна, дрвена волна

  Изолација од дрвена волна, акустична плоча од дрвена волна, дрвена волна

  Изолација од дрвена волна, акустична плоча од дрвена волна, дрвена волна сега е лидер во категоријата производи за еколошки, со високи перформанси и економични производи.Овие акустични панели со дрвени влакна имаат добри перформанси со апсорпција на звук додека топлинска изолација;еколошки, акустичната волна е едноставна за производство;а панелите се достапни во многу варијации на големини и бои кои можат да бидат дизајнирани да одговараат на речиси секој декор.

  Овие еколошки цементни панели од дрвени влакна не само што ја оживуваат просторијата со разновидност на дизајнот, туку и панелите од акустична дрвена волна го намалуваат ехото и одекот преку апсорпцијата на звукот.Плочите од дрвена волна можат да ја трансформираат естетиката и акустиката на секој внатрешен простор.

   

 • Цементна плоча од дрвена волна, табла од дрвена волна, плочи од дрвена волна

  Цементна плоча од дрвена волна, табла од дрвена волна, плочи од дрвена волна

  Цементната плоча од дрвена волна, таблата од дрвена волна, плочите од дрвена волна е изработена од 65% природни влакна од топола, измешани со 35% портланд цемент, што има карактеристики на добра звучна изолација и декорација.Модерниот стил на украсување на дрвениот цементен акустична плоча е задоволен од повеќето луѓе.Може да се избере вид на боја, табела со бои на Vinco е понудена за ваша референца.Дрвен цементен акустичен панел е широко користен за референтна сала, изложбена сала, сала за состаноци.