Сертификати

VINCO е основана во 2003 година за да обезбеди услуги за акустична звучна изолација на клиентите ширум светот со експертски дизајн, производство, синџир на снабдување, исполнување нарачки и решенија по пазарот.Со нашиот уникатен фокус на Процесот на воведување нов производ, предизвиците за оптимизација на дизајнот, набавките, производството и тестирањето можат брзо да се идентификуваат и решат. Тимот на Vinco е посветен на испорака на најдоброто производствено решение за нашите клиенти од пробна проба до производство на средна серија.Мисијата на Vinco е да обезбеди решение по избор за OEM на кои им треба фокусиран и одговорен партнер за дизајн и производство за сложени акустични производи со среден волумен.Нашата цел е да ги збогатиме животите преку одржување на постојан профитабилен раст во пријатна и грижлива културна средина. Ги добиваме сите сертификати на SGS, CE, CMA, ilac-MRA, CNAS за да ви гарантираме висококвалитетни производи од материјал за изолација од звук.

检测报告2 检测报告3