Акустичен панел

 • Акустична таванска плоча, звучни тавански плочки, акустична таванска плоча

  Акустична таванска плоча, звучни тавански плочки, акустична таванска плоча

  Акустична таванска плоча, звучни тавански плочки, акустична таванска табла Име на производ Акустични тавански панели со фиберглас Материјали со висока густина фиберглас волна Површинска специјална боја ламинирана со украсно ткиво од фиберглас Големина 600*600mm,600*1200mm, друга големина може да се прилагоди 15mm Дебелина,20 Густина од 25 мм 80-120 кг/м3 Боја бела, црна Огноотпорна класа A1 Функција за еколошка класа E1 Огноотпорна, апсорпција на звук, звучно изолирана таванска плочка Облик квадрат…

 • Внатрешен декоративен мдф Дрвени акустични панели

  Внатрешен декоративен мдф Дрвени акустични панели

  Дрвената акустична плоча е преден отвор, со пресече на задната страна на резонантниот панел со перфориран материјал кој има добри акустични перформанси со ниска фреквенција.Широко се користи во декорација на куќи и комерцијални излози.Со овој панел, можеме да живееме на слично место кое може да ни донесе поудобно уживање.Собата со овој панел го покажува и високиот вкус на сопственикот.

 • Изолација од дрвена волна, акустична плоча од дрвена волна, дрвена волна

  Изолација од дрвена волна, акустична плоча од дрвена волна, дрвена волна

  Изолација од дрвена волна, акустична плоча од дрвена волна, дрвена волна сега е лидер во категоријата производи за еколошки, со високи перформанси и економични производи.Овие акустични панели со дрвени влакна имаат добри перформанси со апсорпција на звук додека топлинска изолација;еколошки, акустичната волна е едноставна за производство;а панелите се достапни во многу варијации на големини и бои кои можат да бидат дизајнирани да одговараат на речиси секој декор.

  Овие еколошки цементни панели од дрвени влакна не само што ја оживуваат просторијата со разновидност на дизајнот, туку и панелите од акустична дрвена волна го намалуваат ехото и одекот преку апсорпцијата на звукот.Плочите од дрвена волна можат да ја трансформираат естетиката и акустиката на секој внатрешен простор.

   

 • Висечки акустични панели, цена на акустична плоча, ткаенина што апсорбира звук

  Висечки акустични панели, цена на акустична плоча, ткаенина што апсорбира звук

  Висечки акустични панели, цена на акустичен панел, ткаенина што апсорбира звук има широк спектар на апсорпција на звук и висок коефициент на апсорпција на звук и подобар ефект на апсорпција на звук до ниска, средна и висока фреквенција.Отпорност на високи температури, отпорност на замрзнување-одмрзнување и отпорност на стареење се главните квалитетни карактеристики на акустичниот панел на ткаенината.Со овие карактеристики се постигнува широк опсег на примена на акустична плоча од ткаенина.
  Нивото на заштита од пожари го достигнува националното ниво Б, а заштитата на животната средина е националното ниво Е1.Со добра флексибилност, акустичниот панел од ткаенина е направен од меки материјали.

 • Декоративни ѕидни панели, панел обвиткан со ткаенина, материјал за акустична плоча, панел за акустична звук

  Декоративни ѕидни панели, панел обвиткан со ткаенина, материјал за акустична плоча, панел за акустична звук

  Декоративни ѕидни панели, панел обвиткан со ткаенина, материјал за акустична плоча, акустичен звучен панел има широк спектар на апсорпција на звук и висок коефициент на апсорпција на звук и подобар ефект на апсорпција на звук до ниска, средна и висока фреквенција.Отпорност на високи температури, отпорност на замрзнување-одмрзнување и стареење, отпор се главните квалитетни карактеристики на акустичниот панел на ткаенината. Овие карактеристики го постигнуваат широкиот опсег на примена на акустичниот панел од ткаенината.
  Нивото на заштита од пожари го достигнува националното ниво Б, а заштитата на животната средина е националното ниво Е1.Со добра флексибилност, акустичната плоча од ткаенина е направена од меки материјали.

 • Акустична ткаенина, панели за акустична ткаенина, звучно изолирана акустична плоча, плоча за акустична плоча

  Акустична ткаенина, панели за акустична ткаенина, звучно изолирана акустична плоча, плоча за акустична плоча

  Акустична ткаенина, панели за акустична ткаенина, звукоизолирани од акустични панели, плочата за акустична плоча има широк спектар на апсорпција на звук и висок коефициент на апсорпција на звук и подобар ефект на апсорпција на звук до ниска, средна и висока фреквенција.Отпорност на високи температури, отпорност на замрзнување-одмрзнување и стареење, отпорност се главните квалитетни карактеристики на акустичниот панел на ткаенината.Со овие карактеристики се постигнува широк опсег на примена на акустична плоча од ткаенина.
  Нивото на заштита од пожари го достигнува националното ниво Б, а заштитата на животната средина е националното ниво Е1.Со добра флексибилност, акустичниот панел од ткаенина е направен од меки материјали.

 • Обвиткана ткаенина, звучни панели, звучно изолирана ткаенина, панели што апсорбираат звук

  Обвиткана ткаенина, звучни панели, звучно изолирана ткаенина, панели што апсорбираат звук

  Обвиткана ткаенина, звучни панели, звучно изолирана ткаенина, панели што апсорбираат звук имаат широк спектар на апсорпција на звук и висок коефициент на апсорпција на звук и подобар ефект на апсорпција на звук до ниска, средна и висока фреквенција.Отпорност на високи температури, отпорност на замрзнување-одмрзнување и стареење, отпор се главните квалитетни карактеристики на акустичниот панел на ткаенината. Овие карактеристики го постигнуваат широкиот опсег на примена на акустичниот панел од ткаенината.
  Нивото на заштита од пожари го достигнува националното ниво Б, а заштитата на животната средина е националното ниво Е1.Со добра флексибилност, акустичната плоча од ткаенина е направена од меки материјали.

 • Акустична соба, ѕидни панели од ткаенина, акустични панели обвиткани со ткаенина, акустика на звук

  Акустична соба, ѕидни панели од ткаенина, акустични панели обвиткани со ткаенина, акустика на звук

  Акустична просторија, ѕидни панели од ткаенина, акустични панели обвиткани со ткаенина, акустиката на звук има широк спектар на апсорпција на звук и висок коефициент на апсорпција на звук и подобар ефект на апсорпција на звук на ниска, средна и висока фреквенција.Отпорност на високи температури, отпорност на замрзнување-одмрзнување и стареење, отпорност се главните квалитетни карактеристики на акустичниот панел на ткаенината.Со овие карактеристики се постигнува широк опсег на примена на акустична плоча од ткаенина.
  Нивото на заштита од пожари го достигнува националното ниво Б, а заштитата на животната средина е националното ниво Е1.Со добра флексибилност, акустичната плоча од ткаенина е направена од меки материјали.

   

 • Дрвена таванска плоча, акустично дрво

  Дрвена таванска плоча, акустично дрво

  Дрвена таванска плоча, акустичното дрво е преден отвор, го пресекува задниот дел на резонантниот панел со перфориран материјал кој има добри акустични перформанси со ниска фреквенција.Широко се користи во декорација на куќи и комерцијални излози.Со овој панел, можеме да живееме на слично место кое може да ни донесе поудобно уживање.Собата со овој панел го покажува и високиот вкус на сопственикот.

 • Дрвени панели од МДФ што апсорбираат звук

  Дрвени панели од МДФ што апсорбираат звук

  Дрвените панели од МДФ се изработени од висококвалитетна медијапан плоча.Според барањата за акустична и декорација на купувачот, нашата акустична плоча со жлебови дрво може да биде опремена со извонредна еколошка, отпорна на пламен и водоотпорна функција, дури и конзерва со различни бои и избор на завршна обработка.

 • Еко плафон и ѕид Акустична плоча дрво

  Еко плафон и ѕид Акустична плоча дрво

  Акустичната плоча е изработена од висококвалитетна медијапанска плоча и има извонредни еколошки, отпорни на пламен и водоотпорни функции.Различните бои и изборот на завршна обработка може да ги задоволат сите барања за акустична и декорација на купувачот.во споредба со жлебот акустична плоча, перфорираната дрвена плоча има подобро влијание против ефектот.

 • Стадион соба Перфорирана акустична плоча

  Стадион соба Перфорирана акустична плоча

  Перфорираната акустична плоча е изработена од висококвалитетна медијапанска плоча и има извонредни еколошки, отпорни на пламен и водоотпорни функции.Различните бои и изборот на завршна обработка може да ги задоволат сите барања за акустична и декорација на купувачот.во споредба со жлебот акустична плоча, перфорираната дрвена плоча има подобро влијание против ефектот.

12Следно >>> Страница 1/2