Акустични пречки

 • Ceiling clouds, suspended acoustic panel

  Тавански облаци, суспендиран акустичен панел

  Облаци на таванот, суспендирана акустична плоча е изработена од анти-огнен акустичен памук со висока густина внатре со рамка од смола наоколу, ткаенина надвор спакувана и патентирана рамка од алуминиумска мувла надвор. Акустичната преграда е широко користена за гимназија, библиотека, повеќефункционална сала, стадион, изложбена сала, концертна сала, железничка станица, метро, ​​аеродром, итн. Редовните големини на акустична преграда се 1200*600мм, 600*600мм, големина и дебелина може да се прилагоди. Акустичната преграда има карактеристики на елиминирање на ехото, намалување на звучните бранови и подобрување на акустичната средина.

 • Acoustic Clouds hanging baffles

  Акустични облаци што висат прегради

  Акустични облаци што висат прегради е изработена од анти-огнен акустичен памук со висока густина внатре со рамка од смола наоколу, ткаенина надвор спакувана и патентна алуминиумска рамка однадвор. Акустичната преграда е широко користена за гимназија, библиотека, повеќефункционална сала, стадион, изложбена сала, концертна сала, железничка станица, метро, ​​аеродром, итн. Редовните големини на акустична преграда се 1200*600мм, 600*600мм, големина и дебелина може да се прилагоди. Акустичната преграда има карактеристики на елиминирање на ехото, намалување на звучните бранови и подобрување на акустичната средина.

 • Ceiling baffles, acoustic hanging panels

  Тавански прегради, акустични панели за виси

  Тавански прегради, акустични панели за висење се изработени од анти-оган акустичен памук со висока густина внатре со рамка од смола наоколу, ткаенина надвор спакувана и патентна алуминиумска рамка однадвор. Акустичната преграда е широко користена за гимназија, библиотека, повеќефункционална сала, стадион, изложбена сала, концертна сала, железничка станица, метро, ​​аеродром, итн. Редовните големини на акустична преграда се 1200*600мм, 600*600мм, големина и дебелина може да се прилагоди. Акустичната преграда има карактеристики на елиминирање на ехото, намалување на звучните бранови и подобрување на акустичната средина.