Шумоизолирана кабина

  • Акустика на рамка, прилично кабина, канцелариска кабина

    Акустика на рамка, прилично кабина, канцелариска кабина

    Тоа е повеќе од само звучно изолирана кабина.Тој е флексибилен и подвижен Soundproof Silence Booth ја задоволува вашата потреба за креативен дизајн на просторот.Изработен е од авијациски алуминиум, карбонски композитни панели и калено стакло што се користи за одделот на возовите во метрото. За склопување се користи само еден тип на прицврстувачи.Воздухот во кабината 100% се освежува на секои три минути.Широко се користи во рецепција, телефонска говорница, сала за состаноци, канцеларија, полнење, итн.

  • Акустична кабина, акустични канцелариски мешунки, подлога за приватност

    Акустична кабина, акустични канцелариски мешунки, подлога за приватност

    Распоредот на канцеларијата во повеќето компании во моментов е дизајниран со отворени партиции.Тоа е помалку ограничување во споредба со традиционалните канцеларии.Сепак, личната приватност треба да се жртвува во отворена канцеларија за дизајн.На пример, вашиот разговор со клиентот на телефон може лесно да го слушнат вашите колеги дури и тие немаат намера.Понатаму, вашата продуктивност ќе се намали во таква бучна средина.Слика дека подготвувате важна презентација за вашите клиенти и шеф, а вашиот колега е на телефон до вас.