Кат во салата

 • Пасови за апсорпција на звук, звучно изолиран тепих, гумен под за вежбање

  Пасови за апсорпција на звук, звучно изолиран тепих, гумен под за вежбање

  За контрола на звукот и вибрациите се користи Waterstop и гумена простирка против лизгање.Листовите за амортизација на звукот нудат високи акустични фактори, тие се неопасни, нетоксични и отпорни на вода и минерални масла.Стандардните апликации вклучуваат вентилациони канали, бункери, машински штитници, чамци, автобуси, воздушни компресори и куќишта за генератори.Тие можат широко да се користат во подот во салата и подот за детска соба за да се намали бучавата и да се обезбеди безбедно место за малите деца.

 • Гумен под за гаража за вежбање, душеци за звучна изолација, акустична подлога

  Гумен под за гаража за вежбање, душеци за звучна изолација, акустична подлога

  Гумен под за вежбање во гаража, душеци за звучна изолација, акустична подлога се користи за контрола на звук и вибрации.Листовите за амортизација на звукот нудат високи акустични фактори, тие се неопасни, нетоксични и отпорни на вода и минерални масла.Стандардните апликации вклучуваат вентилациони канали, бункери, машински штитници, чамци, автобуси, воздушни компресори и куќишта за генератори.Тие можат широко да се користат во подот во салата и подот за детска соба за да се намали бучавата и да се обезбеди безбедно место за малите деца.

 • Патос за теретана, гумена акустична подлога, екстремни душеци

  Патос за теретана, гумена акустична подлога, екстремни душеци

  Нашите валани гумени подови нудат супериорна издржливост, погодна и за внатрешни и за надворешни апликации.Овој под е идеален за површини кои бараат еластичност, апсорпција на удари и звук и влечење.Премиум цврстите црни ролни се исто така достапни со обоени акцентни флекси во низа бои и во различни дебелини за да одговараат на вашите специфични потреби.

 • Гумена ролна за под, гумена звучна доказ, звучна подлога

  Гумена ролна за под, гумена звучна доказ, звучна подлога

  За контрола на звук и вибрации се користи гумена ролна за под, гумена звучна доказ, звучно изолирана подлога.Листовите за амортизација на звукот нудат високи акустични фактори, тие се неопасни, нетоксични и отпорни на вода и минерални масла.Стандардните апликации вклучуваат вентилациони канали, бункери, машински штитници, чамци, автобуси, воздушни компресори и куќишта за генератори.Тие можат широко да се користат во подот во салата и подот за детска соба за да се намали бучавата и да се обезбеди безбедно место за малите деца.