Klasat dhe shkollat

Aplikime akustike në shkolla dhe klasa

Terapia në klasë

Klasa duhet të jetë një mjedis që inkurajon dëgjimin, jo një mjedis që pengon të kuptuarit.

Akustika në shkollë

Gjurmët, zhurmat e HVAC, zhurmat e shkurtra të jashtme, shakatë në shesh lojërash, studentët duke folur, shushurima e letrës dhe tinguj të tjerë mjedisorë konkurrojnë me zërat e mësuesve në klasë.Për shkak të zhurmës dhe jehonës së tepërt, nxënësit sot në klasë nuk mund të dëgjojnë 25% deri në 30% të asaj që thotë mësuesi.Kjo është e barabartë me mungesën e çdo katër fjalësh!

Eliminimi i jehonës, jehonës, ndërhyrjes së zhurmës së jashtme dhe dridhjeve të brendshme do të përmirësojë përvojën në klasë dhe do të ndihmojë në krijimin e një mjedisi më të mirë mësimor.

Një fillim i mirë për të reduktuar zhurmën në klasë është kontrolli i zhurmës në muret e dhomës.

微信图片_20210813175159

Produkte akustike të përdorura në shkollë

klasë

Pllaka izoluese e zërit funksionon mirë në mjedisin e klasës.Ato kërkojnë një sasi të vogël muresh për të arritur një efekt pozitiv akustik dhe mund të prodhohen në një larmi ngjyrash, formash dhe madhësish.

Panelet akustike Vinco ofrojnë sipërfaqe të ngjitshme dhe janë të përshtatshme për të gjitha llojet e ambienteve të klasës.Ato mund të dyfishohen si tabela buletinesh dhe nuk zënë hapësirë ​​të vlefshme në mur për të shfaqur vepra arti, harta dhe informacione të tjera në klasë.

Tavanet akustike janë të përshtatshme për sistemet standarde të rrjetës së tavanit dhe janë një mënyrë e thjeshtë për të përmirësuar cilësinë akustike të një dhome pa përdorur hapësirën në mur.

Salla e muzikës dhe grupit

Akustika e grupit dhe e korit janë zakonisht shumë të dobëta.Prandaj, mund të jetë e vështirë për studentët të dëgjojnë zërat e njëri-tjetrit dhe të ndjekin rezultatin.Aplikimi i paneleve izoluese të zërit, ndarjeve ose paneleve izoluese të zërit me shkumë në muret ose tavanin e dhomës së muzikës së shkollës do të ndihmojë në përmirësimin e cilësisë dhe tonit të muzikës.

Gjimnazi dhe auditori i shkollës

Panelet e izolimit të zërit dhe panelet izoluese të zërit janë gjithashtu të përshtatshme për gjimnazet e shkollave, auditoret, pishinat dhe kafenetë.Aplikacionet e instaluara në tavan ose mur do të jenë të sigurta rreth topave të basketbollit fluturues dhe aktiviteteve të tjera.

学校教室

学校教室1