Nënshtresa e dyshemesë

  • Izolimi i dyshemesë me vinyl, nënshtresa akustike

    Izolimi i dyshemesë me vinyl, nënshtresa akustike

    Izolimi i dyshemesë vinyl, shtresa e brendshme akustike është një lloj i ri shumë i popullarizuar i materialit për dekorimin e tokës në botë, ai përdoret gjerësisht në shkolla, qendra trajnimi, kopshte etj në vendet e edukimit, dhe spitale, fabrika, shtëpi pleqsh etj, si dhe në qendrat tregtare, supermarkete, hotele, qendra argëtimi dhe argëtimi, restorante, ambiente sportive, qendra aktivitetesh, salla takimesh, punishte, depo, aeroport, stacion hekurudhor, banim etj.

  • Izolimi i dyshemesë, izolimi i zërit, izolimi i zërit të dyshemesë

    Izolimi i dyshemesë, izolimi i zërit, izolimi i zërit të dyshemesë

    Dyshemetë prej druri pvc duket se dyshemeja prej gome është një lloj i ri shumë i popullarizuar i materialit për dekorimin e tokës në botë, ai përdoret gjerësisht në shkolla, qendra trajnimi, kopshte etj në vendet e arsimit, dhe spitale, fabrika, shtëpi pleqsh etj, si dhe në qendrat tregtare, supermarkete, hotele, qendra argëtimi dhe argëtimi, restorante, ambiente sportive, qendra aktivitetesh, salla takimesh, punishte, magazinë, aeroport, stacion hekurudhor, banim etj.