Historia

公司历程1

Ne kemi një histori të pasur në materialin izolues të zërit për të kontribuar në zhvillimin e industrisë akustike duke ofruar zgjidhje me besueshmëri të lartë në një mënyrë të thjeshtë, të shpejtë dhe efikase, duke kërkuar përsosmëri në të gjitha proceset, nga shërbimi në prodhim!

VINCO është një lider kombëtar në prodhimin e materialeve izoluese të zërit, duke punuar gjithmonë me teknologji të avancuar, cilësi dhe shkathtësi.

KOMPANIA PIONERE DHE LIDER NË TREG

Çdo punonjës i kompanisë kontribuon nga puna e tij për t'i bërë objektivat tona të Cilësisë realitet.Prandaj, është misioni i secilit, nga nxënësit deri te menaxhmenti, të bëjë një punë të patëmetë.

Çdo punë duhet bërë që në fillim.Nëse kjo bëhet, jo vetëm që përmirësohet Cilësia, por edhe kostot zvogëlohen, duke përfituar kështu si Klientët ashtu edhe Kompania.Cilësia rrit rentabilitetin.

Historia e zhvillimit

• 2015-Zgjerimi i shkallës së prodhimit, shitje mujore të më shumë se 200,000 metra katrorë të materialeve akustike

• 2012-Kompania ka dhjetëra raporte testesh akustike.

• 2011 — Produktet e kompanisë shiten në të gjithë botën.

• 2009-Përfituar Certifikime të SGS, CE,CMA,ilac-MRA,CNAS.

• 2007-Hapja e fabrikës Vinco Soundproofing Materials në Shenzhen dhe filloi prodhimi në shkallë të gjerë.

• 2003-Themelimi i kompanisë së materialeve izoluese të zërit Shenzhen Vinco.

Ne mund të akomodojmë të gjitha kërkesat e të njëjtit nga dizajni, prodhimi, montimi dhe programimi i tij.Ne do ta marrim projektin në pikën që ju dëshironi dhe gjithashtu do të shkojmë aq larg sa kërkohet.