Underlay Sora

  • Rubber flooring roll, rubber sound proof, soundproof underlay

    Gulungan lantai karét, buktina sora karét, underlay kedap sora

    Gulungan lantai karét, buktina sora karét, underlay bantalan sora dipaké pikeun kadali sora sareng geter. Lambaran damping sora nawiskeun faktor akustik tinggi, sipatna henteu bahaya, henteu toksik sareng tahan ka cai sareng minyak mineral. Aplikasi standar kalebet saluran ventilasi, hoppers, penjaga mesin, parahu, beus, kompresor udara sareng kandang generator. Éta tiasa seueur dianggo di lantai gim sareng lantai kamar murangkalih supados ngirangan noise sareng nyayogikeun tempat anu aman pikeun murangkalih alit.

  • Gym matting, rubber acoustic mat, extreme mats

    Tikar gim, tikét akustik karét, tikar ekstrim

    Lantai karét digulung kami nawiskeun daya tahan anu hadé, cocog pikeun aplikasi interior sareng eksterior. Lantai ieu cocog pikeun permukaan anu meryogikeun ketahanan, shock sareng nyerep sora, sareng daya tarik. Gulung hideung padet premium ogé sayogi sareng flén aksen warna dina rupa-rupa warna, sareng dina ukuran anu béda-béda pikeun nampung kabutuhan khusus anjeun.

  • Garage gym rubber flooring, soundproofing mats, acoustic mat

    Lantai karét gim garasi, tikar tahan banting, tikar akustik

    Lantai karét gim garasi, tikar tahan banting, tikar akustik dianggo pikeun kadali sora sareng geter. Lambaran damping sora nawiskeun faktor akustik tinggi, sipatna henteu bahaya, henteu toksik sareng tahan ka cai sareng minyak mineral. Aplikasi standar kalebet saluran ventilasi, hoppers, penjaga mesin, parahu, beus, kompresor udara sareng kandang generator. Éta tiasa seueur dianggo di lantai gim sareng lantai kamar murangkalih supados ngirangan noise sareng nyayogikeun tempat anu aman pikeun murangkalih alit.

  • Sound Absorbing Mats, Soundproof Carpet, Gym Rubber Flooring

    Tikar nyerep Sora, Karpét Sora, Lantai Karét Gym

    Alas karét Waterstop sareng anti slip dianggo pikeun sora sareng kontrol geter. Lambaran damping sora nawiskeun faktor akustik tinggi, sipatna henteu bahaya, henteu toksik sareng tahan ka cai sareng minyak mineral. Aplikasi standar kalebet saluran ventilasi, hoppers, penjaga mesin, parahu, beus, kompresor udara sareng kandang generator. Éta tiasa seueur dianggo di lantai gim sareng lantai kamar murangkalih supados ngirangan noise sareng nyayogikeun tempat anu aman pikeun murangkalih alit.

  • Sound insulation floor, floor soundproofing, floor sound insulation

    Lantai insulasi sora, soundproofing lantai, insulasi sora lantai

    Lantai pvc kai ningali lantai karét mangrupikeun lantai anyar anu paling populér pikeun bahan hiasan di dunya, éta seueur dianggo di sakola, pusat latihan, taman kanak-kanak jsb tempat pendidikan, sareng rumah sakit, pabrik, panti jompo sareng sajabana, ogé mall-mall, pasar swalayan, hotél, pusat hiburan sareng rineh, réstoran, Tempat olahraga, pusat kagiatan, ruang rapat, bengkel, gudang, bandara, stasiun karéta, tempat hirup jsb.

  • Vinyl floor insulation, acoustic underlay

    Isolasi lanté vinil, underlay akustik

    Isolasi lantai vinil, underlay akustik pisan populér anyar taneuh bahan decorates di dunya, éta loba dipaké di sakola, pusat latihan, TK jsb tempat pendidikan, sareng rumah sakit, pabrik, panti jompo jsb acara, ogé mall balanja, pasar swalayan, hotél, pusat hiburan sareng rineh, réstoran, Tempat olahraga, pusat kagiatan, ruang rapat, bengkel, gudang, bandara, stasiun karéta, tempat hirup jsb.