Gedong Opera

'Gedong Opera milik sadayana'

"Masalah sareng aula konsér kami nyaéta yén aslina dirancang pikeun ngagaduhan jaringan, sistem ngapung [penipuan téater] di luhur panggung sahingga tiasa dianggo pikeun opera sareng sandiwara. Éta disebut aula serbaguna, ”saur Louise Herron, pimpinan eksekutif Gedong Opera.
Konsép éta dialungkeun kaluar tengah-tengah pangwangunan - saatos kepergian Utzon anu ambek - sareng tujuan pikeun dua tempat utama gedong dialihkeun. Opera sareng sandiwara dipindahkeun ka téater Joan Sutherland anu langkung alit, dimana dipasang dina rigging pikeun ngadukung pagelaran téater, sareng aula konsér didamel pikeun musik klasik, anu dibenerkeun nyaéta simfoni bakal langkung populér.

Pangwangunan di Opera House di 1970an Sydney Opera House.

Dina 45 méter, aula konsér sahenteuna 10 méter langkung panjang tibatan kaseueuran rohangan anu berorientasi akustik, sareng ngagandakeun jangkungna optimum. Salaku akibatna, seueur usaha parantos ngimbangan proporsi kavernos na, kalebet tembok panél kai kanggo bantosan, sareng reflektor akustik fiberglass digantungkeun tina hateup kanggo nyiptakeun langit-langit sonic.

Tapi dina sababaraha taun ti saprak éta diwangun minat symphonies parantos ditantang ku sagala rupa pop, hip-hop sareng rock. Sedengkeun band rock - kaasup Massive Attack sareng Nasional - sering disiapkeun dina forecourt luar, tindakan kaasup Lizzo, Interpol, Nick Cave, Iggy Pop, Wu-Tang Clan, José González sareng Hot Chip parantos maénkeun aula konsér.

Aranjeunna nyandak sababaraha wrangling.

"Acara anu ayeuna urang lebetkeun teu pernah aya dina ruang lingkup awal pikeun aula," saur Andrew Mackonis, manajer produksi Sydney Opera House. Anjeunna mingpin tim salapan.

"Intina éta didesain janten ruang kamandang ageung, sareng éta sabalikna tina naon anu anjeun pikahoyong nalika anjeun ngalakukeun acara anu diperkuat," saur anjeunna. "Anjeun hoyong rohangan janten sakumaha maot-gancang. Anjeun ngagaduhan dua cita-cita anu ditentang sacara diamétris ieu. "

Spasi éta parantos gaduh sababaraha paningkatan anu langkung alit di sapanjang jalan pikeun ngabantosan éta, kalebet sistem PA kualitas luhur anu dipasang sareng hiasan drapery anu beurat pikeun ngagantung dina panél kai. Tapi prosés nyiapkeun aula pikeun acara anu diperkuat nyaéta rumit - tirai nyalira peryogi jam pikeun masang - sareng sistem PA parantos lami.

timg8

Vinco ngagaduhan sababaraha pilihan pangobatan akustik anu gampang dipasang anu tiasa ngabéréskeun masalah umum sareng akustik garéja. Kami ngadamel panel akustik garéja anu terjangkau sareng elegan dina ukuran sareng warna anu béda pikeun nyumponan kabutuhan khusus konsumén kami. Pinding pangobatan akustik témbok kami didamel tina bahan akustik pangsaéna pikeun mastikeun sora garéja anu paling jelas sareng ngantep sistem sora garéja anjeun ngahontal poténsi lengkepna.
Unggal panel anu nyerep sora atanapi nyerep sora anu urang jual mangrupikeun buatan tangan, kalayan merhatoskeun pisan kana detil sareng standar paling luhur tina karajinan. Vinco mangrupikeun salah sahiji pabrik perawatan akustik anu nyayogikeun panel seni akustik.

Kami nyayogikeun produk akustik anu dianggo di Opera House:

Campuran ngolah kontrol sora sareng nyerep sora tiasa dianggo kalayan saé pisan dina fasilitas ieu.
Panel akustik bakal ngabantosan ngaleungitkeun réfléksi sesat tina monitor panggung, utamina upami aya masalah ku eupan balik. Éta ogé tiasa dianggo dina témbok sisi, témbok tukang atanapi ditunda tina lalangit. Panel anu langkung ageung, sapertos dimensi 48 "x 48" x 2 "atanapi 48" x 96 "x 2" anu cocog pikeun aplikasi garéja. Kanggo langkung seueur inpormasi ngeunaan panel ageung, parios panel akustik ukuran kami khusus.
Panel nyerep sora seni nganggo cetakan kualitas luhur karya seni tradisional, poto atanapi desain grafis sareng nempatkeun kana panel anu nyerep sora.
Baffle sacara efektif bakal nyerep sora dina aplikasi wijaksana. Partisi ditunda tina struktur siling, sareng sora tiasa diserep dina dua sisi.
Upami gema henteu pati tinggi sareng kaharti ku ucap langkung janten masalah, difusi sora tibatan nyerep tiasa ngabantosan. Ngalenyepan ngirangan gebang ku ngendalikeun sora anu kacerminan, sedengkeun difusi ngirangan tingkat sora anu dirasa ku cara nyebarkeun sora ka daérah ageung. Diffuser urang tiasa ngabantosan nyiptakeun rohangan anu henteu cocog pikeun nyanyi atanapi henteu.
Kami ogé nyayogikeun panel akustik pikeun studio, bioskop, sakola sareng rohangan konperénsi. Naséhat urang salawasna gratis. Ku alatan éta, punten ngarasa Luncat ka nelepon atanapi email kami. Kami resep ngabantosan anjeun milarian solusi anu pangsaéna pikeun méréskeun masalah akustik di garéja, Upami anjeun ngagaduhan patarosan atanapi ngamimitian, mangga kontak salah sahiji insinyur penjualan internal kami!

影剧院

影剧院1