Lingkungan hirup

Aplikasi akustik lingkungan Hirup

Janten anjeun parantos ngagaduhan lingkungan hirup anjeun parantos siap sareng anjeun siap ngamimitian ngadamel sihir. Anjeun tuang sadayana waktos sareng usaha anjeun kana campuran pangsaéna anu anjeun kantos laksanakeun, bawa ka babaturan pikeun nunjukkeun aranjeunna sareng ujug-ujug henteu kadéngéna saé pisan. Ieu biasana ngabingungkeun jalma-jalma umum sareng aranjeunna nganggap éta aya hubunganana sareng noise anu teu diurus. Hanjakalna, éta biasana ilahar dugi ka goréng (atanapi kurangna) perawatan kamar akustik. Nanging, tulisan ieu dimaksudkeun pikeun ngabantosan anjeun ngartos sareng mutuskeun pangobatan anu pangsaéna sareng paling pas pikeun rohangan anjeun.

Ngartos Spasi Anjeun
Kaputusan kahiji sareng paling penting anu anjeun kedah candak nyaéta mutuskeun naon tujuan anjeun pikeun rohangan anjeun. Upami anjeun nyobian nyiptakeun rohangan lingkungan hirup anu raoseun, anjeun kedah hariwang ngeunaan perawatan kamar akustik jauh teuing sabab anjeun ngan ukur kedah ngungkulan patempatan ngawangun anu pikaresepeun atanapi pantulan anu anéh. Nanging, upami anjeun nyobian nyiptakeun rohangan kontrol anu diperyogikeun pikeun campuran atanapi ngawasaan, bakal aya seueur anu langkung panginten. Demi tulisan ieu, kuring bakal ngobrol ngeunaan perawatan kamar akustik pikeun rohangan pergaulan. Ieu bakal nyayogikeun anu paling rinci.

31

Produk akustik anu dianggo di lingkungan hirup

Solusi umum pikeun ngabantosan sora ti kamar sina dikerjakeun di jero témbok. Ngagunakeun Quiet Glue Pro atanapi Green Glue compound insulasi sora antara lapisan drywall mangrupikeun cara anu murah sareng saderhana anu tiasa ngirangan pisan transmisi noise. Laju aplikasi pikeun produk ieu nyaéta 2 tabung per 4x8 drywall.

Dina raraga ningkatkeun sora dina rohangan, kéngingkeun rékaman anu langkung jelas sareng ningkatkeun kapinteran, aplikasi akustik kedah dilarapkeun dina témbok sareng / atanapi langit-langit. Pamakéan panel akustik dina témbok atanapi salaku aplikasi siling bakal nyerep gema sareng ngirangan gumpalan dina rohangan.

Siling akustik cocog pikeun sistem kisi siling standar sareng mangrupikeun cara anu gampang pikeun ningkatkeun kualitas akustik kamar tanpa nganggo ruang témbok.

Pikeun murangkalih sareng pusat anu ramah kulawarga, panel akustik artistik urang tiasa nganggo gambar, poto atanapi desain naon waé pikeun ngabantosan nyiptakeun lingkungan anu haneut sareng henteu ngancam. Atanapi, tambihan sajumlah warna tina lawon unik kami.

居家环境

居家环境1